Darált húsok, stefánia labda
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Húsgolyók tésztaágyon
· Elkészítés· A darált húst összedolgozzuk a petrezselyemmel és kevés bazsalikommal. Sózzuk, borsozzuk, majd gombócokat formálunk belőle, és forró olajban pirosra sütjük. Majd kiszedjük egy tányérra.· A serpenyőbe rakjuk az apróra vágott hagymát, a felkockázott cukkinit, paprikát, a tört fokhagymát. Rövid párolás után hozzáadjuk a paradicsomot és 10 percig főzzük, illetve addig, amíg a szósz be nem sűrűsödik. Nem kell nagyon sűrűnek lennie, mert a tészta még beszívja a levét. |
Fasírozott
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Stefánia labdák
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::