ZSUZSAMAMA ELSŐ FŐZŐOLDALA

Sütés, főzés, kezdőknek és haladóknak. ZSUZSAMAMA MÁSODIK FŐZŐOLDALA linkje: http://zsuzsamamaketto.hupont.hu/

Ételek Manzéger Gábor "műhelyéből" I.

 

  • Tartalom:
  • Zöldséges batyu
  • Sült lazac
  • Grill tarja és csirke
  • Töpörtyű
  • Milánói rántott borda
  • Rákfarok (garnélarák)
  • Harcsapaprikás
  • Bőségtál (Budapest szelet, Karaj sörbundában)
  • Sertésszelet gombamártással
  • Borjúpörkölt
  • Mustáros sertésszűz
  • Kocsonya
  • Töltött csirkecomb
  •  Halászlé filézett, ahogy Manzéger Gábor készíti
  •  Rántott hal, filézett, Manzéger Gábor "műhelyéből"

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Zöldséges batyu

291.._zoldsegbatyu.jpg

 

Zöldségbatyu
 
Köszönöm a megosztást:
1 kg cukkini
5-6 db paradicsom
5-6 db vastaghúsú paprika
½ kg csiperkegomba
2 db kígyóuborka
4 fej lilahagyma
15-20 dkg vegeta
1 dl olívaolaj
 
A hozzávalókat egyforma, kb 2 cm-es kockákra vágjuk. Egy nagy tálba rakjuk, megszórjuk a vegetával, meglocsoljuk az olajjal. Kézzel jól átkeverjük, átforgatjuk a zöldségeket.
Alufóliából kb. 30 cm-es négyzeteket darabolunk. 
Dupla fólialapokra 1 maréknyi zöldségkeveréket teszünk, és batyut formálunk belőle.
A szénparázs fölötti rácsra tesszük, 20-25 percig sütjük. 15 perc után kinyitjuk a száját, hogy a leve kigőzölögjön.
.........................................................................

Sült lazac

282.._.._sult_lazac.jpg

 

Sült lazac
A lazac filét 3 ujjnyi csíkokra vágjuk, ujjainkkal áttapintjuk, esetleges szálkát csipesszel kihúzzuk. 
Serpenyőben 5-8 dkg vajat felolvasztunk, hasonló mennyiségű olíva olajjal együtt felhevítünk. 
A lazacot bőrös felével lefelé ujjunkkal elnyomkodva pár másodpercig lefogva megkapatjuk (így nem fog a bőr összerándulni). Egy-két rozmaring-ágat melléteszünk, valamint 2-3 gerezd - késlappal összenyomott - fokhagymát. Kevés sóval, frissen őrölt fekete borssal ízesítjük. Fél citrom levét közben ráfacsarjuk, egy két előre leszeletelt citrom karikát is tehetünk a húsra sülés közben. 
Bőrös felével 4 percig sütjük. Majd megfordítjuk, 2 és fél 3 percig a másik oldalt is megsütjük. Ezt a felét is sózzuk, borsozzuk. 
Könnyű ételként salátával, zöldségekkel tálaljuk, bőséges ételként adhatunk hozzá ízlés szerint krumplit vagy rizst.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Grill tarja és csirke

279_.._..grill_tarja_es_csirke.jpg

 

Grill tarja és csirke 
(vagy igény szerinti hús)
 
½ kg csirkemell
½ kg tarja
 
A csirkét előző este bepácoljuk.
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, átkenjük tört fokhagymával és olíva olajjal, majd ráöntjük a joghurtot.
 
A tarját szintén bepácoljuk előző este.
 Pác: só, bors, 2 dl ketsup, fél evőkanál csípős piros arany. Ezzel a keverékkel a hússzeleteket bedörzsöljük, a kimaradt pácot rásimítjuk a hússzeletek tetejére.
 
A húsokat kiemeljük a pácból és már tesszük is bele a forró olívaolajba, ha tárcsán készítjük.
Ha faszénen sütjük a húst, akkor fóliatálcára kevés olajat öntünk, és abban sütjük ki.
.................................................................................
 

Töpörtyű

263.._.._toportyu.jpg

 

 

Finom, házi töpörtyű

Recept: Manzéger Gábor


A vásárolt szalonna 2/3 – ad része zsírszalonna, 1/3 - ad része ipari vagy tokaszalonna (lebőrözött tokaszalonna).

Majd két centiméteres darabokra feldaraboljuk, nagyobb lábasban, közepes lángon, többszöri kevergetés közben, pirosra sütjük.

Kezdéskor 1-1 és1/2  deci vizet lehet alá önteni, de nem muszáj. A töpörtyű akkor van kész, ha az edény oldalához nyomva már nem sistereg. Nagy lyukú szűrőn lecsöpögtetjük, kicsit kihűlve már fogyasztható. Ekkor a legfinomabb!

 ...........................................................................................

 Milánói rántott borda

 

251.._.._milanoi_rantottborda.jpg

 

Milánói rántott borda
Recept: Manzéger Gábor
 
Hozzávalók:
1 nagy fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
30-35 dkg gépsonka
50 dkg csiperkegomba
2 db hámozott egész paradicsom konzerv
1 bokor bazsalikom (cserepes) vagy
1 evőkanál szárított bazsalikom, de jobb a friss
só, frissen őrölt fekete bors
3-4 ek olíva olaj
1 ek cukor
2-3 ek ketchup
1 doboz Barilla spagetti, No.5. 8 perces, vagy bármely
jó minőségű, lehetőleg olasz, száraz spagetti tészta
Trappista sajt. Lehet parmezán is, de az jóval drágább
Rántott húshoz:
6-8 szelet csontozott karaj
só, liszt, tojás, prézli a panírozáshoz
olaj a sütéshez
 
Előkészületek:
A megtisztított vöröshagymát almareszelőn, vagy kis lyukú reszelőn lereszeljük.
Tisztított fokhagyma gerezdeket fokhagyma nyomón áttörjük. Gépsonka szeleteket egymásra helyezzük, 2 részletben éles késsel gyufaszál vékonyra felcsíkozzuk, majd 90 fokban elforgatva felaprítjuk. A tisztított gombával hasonló képen járunk el.
Ledarálni nem jó, mert nem lesz gusztusos. Használjunk éles kést.
Felnyitjuk a paradicsom konzerveket. A konzerv tartalmát átöntjük egy tálba. Az egész paradicsomokat a markunkba véve áttörjük, vagy krumplitörővel átpasszírozzuk. 
Nem baj, ha maradnak apró paradicsom darabok. De a kemény részeket szedjük ki.
Húst kiklopfoljuk, sózzuk, panírozzuk szokásos módon.
 
Főzés:
Olíva olajat felhevítjük egy magasabb falú serpenyőben, vagy lábasban, amibe a hozzávalók beleférnek. Vöröshagymapépet átpirítjuk néhány perc alatt, majd hozzáadjuk az áttört fokhagymát. Beleszórjuk az apróra vágott sonkát, pár percig rotyogtassuk, pirítsuk, hogy a víz kicsit elpárologjon. Hozzáadjuk az apróra vágott gombát, sózzuk, borsozzuk. A sóval vigyázzunk, mert a sonka is sós. De mindenképpen kell egy pici só, hogy a gomba összeessen. Ha a képződött víz nagy részét elfőtte, beletehetjük az áttört paradicsomot, átkavarjuk, rotyogtatjuk. 5-6 percig főzzük, beletesszük a cukrot ízlés szerint, és a ketchupot is. Átkavarjuk, további 3-5 percig főzzük. Közben összevágjuk a bazsalikomot szára nélkül, és beleszórjuk a szószba.
2 percig főzzük, majd félretesszük. A szósz felét elrakhatjuk a mélyhűtőbe a következő alkalomig, amikor megkívánjuk a milánói spagettit.
A rántott húst kisütjük a szokásos módon.
A tészta vizét felforraljuk, megsózzuk, és a dobozon feltüntetett ideig, kb. 8 percig főzzük. Így lesz igazán "al Dente". Főzővizet leöntjük, és azonnal tálalunk. Nem öblítjük le a tésztát.
Tányérra halmozunk egy adag tésztát, rámerünk a szószból egy merőkanállal, egy kávéskanálnyi vajat teszünk a szószra, majd megszórjuk reszelt sajttal. Ráteszünk egy két szelet rántott húst.
Jó étvágyat kívánok!
.....................................................................................
 

Rákfarok (Garnélarák)

243.._.._garnelarak.jpg

 

  • Rákfarok 
  • Recept: Gábor Manzéger
  • Hozzávalók:
  • Fél kg rákfarok (garnéla)
  • 15 dkg sárgarépa
  • 1 zellerszár
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 1-2 dl száraz fehérbor.
  • Sűrített paradicsom, só, bors
  •  
  • A répát és a zellerszárat zsülienre (vékonyra) vágjuk. Olíva olajon megfonnyasztjuk. Két-három gerezd fokhagymát, fokhagyma nyomón áttörve, hozzáadjuk. Ezután  beletesszük a megtisztított rákfarkakat, majd felöntjük 1 ½ - 2 dl száraz fehér borral.
  • Sózzuk, borsozzuk.
  • Belekeverünk két teáskanál sűrített paradicsomot. 3-4 percig egyik oldal, majd másik oldalt átsütjük, a végén egy kis darab vajat beledobunk ebbe a szószba.
  • Ez összerottyan, és máris kész.

 

............................................................................

Harcsapaprikás

 

140._._._harcsapaprikas..._cimke.jpg

 

 

 

  • Harcsapaprikás
  • Manzéger Gábor „mühelyéből”
  • Hozzávalók:
  • Egy-másfél kg harcsa felkockázva
  • 2 szelet füstölt szalonna apróra vágva
  • 3 fej vöröshagyma apróra vágva
  • 3-4 gerezd fokhagyma áttörve
  • 3 db paradicsom kis kockára vágva
  • 3 db TV paprika kis kockára vágva
  • Só, bors, pirospaprika, kevés olaj vagy zsír
  •  
  • A füstölt szalonnát kisütjük, a pörcöt kiszedjük. A kisült zsírral és még egy kevés zsiradékkal hagyományos pörkölt alapot készítünk. Beletesszük a paradicsomot, paprikát, szalonna pörcöt. 30-40 percig forralva szétfőzzük. Botmixerrel krémesítjük a szaftot. Ezután tegyünk bele még egy kis pirospaprikát, majd a felkockázott harcsahúst.
  • Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. 20-30 perc alatt készre főzzük. Tehetünk bele tejfölt, de natúron is nagyon finom. Friss kenyérrel vagy szalonnapörcös túróscsuszával, esetleg juhtúrós sztrapacskával tálaljuk.
  • Jó étvágyat hozzá!

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Bőségtál

 

1.1.1.._bosegtal_cimke.jpg

 

Budapest-szelet

 

Elkészítette: Manzéger Gábor

 

  • 4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet tarja csont nélkül
  • 20 dkg csirkemáj
  • 40 dkg gomba
  • 20 dkg zöldborsó
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 db tv paprika
  • 2 db paradicsom
  • étolaj
  • só, bors
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • grill fűszerkeverék, ételízesítő

 

Elkészítés:

 

A hússzeleteket kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk, és kevés olajon mindkét oldalát, hirtelen megsütjük. Kérget sütünk rá.

 

Ezután zsírozott tepsibe rakjuk, fóliával letakarjuk, és puhára pároljuk. Majd a végén a fóliát levesszük és pirosra sütjük a húsokat.

 

A hagymát, a csirkemájat, a paprikát, a paradicsomot, a gombát és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk.

A szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a hagymát, és üvegesre dinszteljük. Hozzáadjuk a gombát. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá. Ha a leve elpárolgott, rátesszük a csirkemájat, és gyorsan átpirítjuk. Beletesszük a zöldborsót, a paprikát és a paradicsomot is. Rászórjuk a pirospaprikát, és együtt készre pároljuk.

Tálalásnál a ragut a húsra halmozzuk. Rizst vagy burgonyakrokettet adunk köretnek.

 

....................................................................................................................

 

Karaj sörbundában.
Készítette: Manzéger Gábor.

8 szelet karaj,
3 dl sör,
3 tojás,
30 dkg liszt
Só, bors

A karaj szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk.
A lisztet és a tojást elkeverjük annyi sörrel, hogy nem túl sűrű panírt kapjunk.
A húsokat belemártjuk a palacsintatésztába és forró olajban, mindkét oldalukat megsütjük.
Sült burgonyával tálaljuk.

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Sertésszelet gombamártással

 

 

 

99.._.._sertesszel._gombm..jpg

 

 

 

  • Sertésszelet gombamártással, krokettel.
  • Készítette: MANZÉGER GÁBOR
  • 1 kg szeletelt tarját befűszerezünk (só, bors, fokhagymapor), majd lefedve, hideg helyen állni hagyjuk 1-2 órát, illetve, amennyi időnk van.
  • 5 dkg vajat és
  • 1 dl olíva olajat felforrósítunk, és a hússzeletek mindkét oldalát hirtelen megsütjük.
  • Ezután tepsibe rakjuk, ráöntjük a pecsenye levét, valamint
  • 2-3 dl sört (ne lepje el a húsokat)
  • 1 fej fokhagymát, héjával együtt „derékba” vágunk és azt is beletesszük,
  • 2-3 zellerszárat dobhatunk még bele.
  • Fóliával lefedjük és 190 fokon 1 óra hosszáig (puhulásig) pároljuk.
  • Levesszük a fóliát, a pecsenyelé kétharmadát leöntjük.
  • A húsokat megforgatjuk, és kb. 15 percig 200 fokon pirosra sütjük.
  • Pecsenyelé:
  • A lében lévő zellerszárat és fokhagymát összetörjük (krumplinyomóval), majd az egészet átszűrjük egy lábasba, még egy kevés borssal ízesíthetjük, beforraljuk.
  • Teáskanálnyi lisztet adunk hozzá, majd habverővel állandóan kevergetve forraljuk a megfelelő sűrűségűre.
  • Gombamártás:
  • Fél kg erdei gombát (fagyasztott) kevés vajon vagy olíva olajon lepirítjuk, sóval, borssal, kevés petrezselyemmel meghintjük. 15-20 perc párolás után felöntjük másfél-két dl főző tejszínnel. Beforraljuk.
  • Bármilyen sülthús mellé tálalhatjuk.
  • A krokett bolti (fagyasztott). Ennek ellenére nagyon finom volt.

 

 

 

 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

 

 

Borjúpörkölt

 

 

 

54.._borjupork._c..jpg

 

 

 

 

 

 

 

  • Vörös boros borjú lábszárpörkölt gazdagon
  • A receptet MANZÉGER GÁBORTÓL kaptuk
  • 1 kg borjú lábszár,
  • 70 dkg csontos borjú oldalas
  • 3 fej vöröshagyma
  • 1 fej fokhagyma,
  • 3 paradicsom,
  • 3 TV-paprika
  • 15-20 dkg sertészsír
  • 1-1  evőkanál só, bors, köménymag,
  • 5-6 db babérlevél
  • 1-1 evőkanál gulyáskrém, piros-arany, fokhagymakrém, pirospaprika
  • 2-3 dl száraz vörösbor
  •  
  • A lábszárat lehártyázzuk, kb. 2 cm-es kockákra vágjuk, az oldalast csont a mentén földaraboljuk.
  • Az apróra vágott vöröshagymát a zsíron üvegesre pirítjuk. Kevés vízzel felöntjük, 10 percig rotyogtatjuk. Az apróra vágott fokhagymát, a kis kockára vágott paradicsomot és paprikát hozzáadjuk. Még 10 percig rotyogtatjuk. Hozzáadunk egy evőkanálnyi őrölt paprikát, a fűszereket, és 2 deciliter vizet. 
  • Beletesszük a fazékba először az oldalast, majd felülre a lábszárat. Nagy lángon hirtelen felforraljuk. Amikor a szaft kezd bugyogni, takarékra vesszük, és két – két és fél órán keresztül főzzük. Főzés közben rázogatjuk, amíg rendesen levet nem enged, addig nem keverjük.
  • Ha túl sűrű a szaft, kevés vizet adhatunk hozzá. Mikor már majdnem puha a hús, beleöntjük a vörösbort. A bor után még egy evőkanál pirospaprikával megszórjuk.  Ezután még 20-25 percig főzzük. Nokedlival, tésztával, friss kenyérrel, savanyúsággal tálaljuk.

 

 

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

 

 

Mustáros sertésszűz

 

 

 

32._.._.._.._mustaros_szuzpecsenye.jpg

 

 

 

 

 

 

 

  • Mustáros szűzpecsenye
  • Készítette: MANZÉGER GÁBOR
  • 2 db vastag sertés szűz,
  • 1 nagy csomag szeletelt bacon,
  • Só, bors, mustár, olíva olaj, 2 dl sör
  • Fokhagymás sertéssült fűszerpor
  •  
  • Sütés előtti napon két és fél, három cm-es karikákra vágjuk a sertés szüzet.
  • A vágott felületnél enyhén megnyomkodjuk, sózzuk, borsozzuk, fűszer-sóval meghintjük. Karikánként kávéskanálnyi mustárral megkenjük. Hűtőben 24 órát pácoljuk. Másnap a húskarikákat két szalonna csíkkal áttekerjük (a vágott felületet szabadon hagyva). Hústűvel átszúrjuk, hogy a bacon ne tekeredjen ki.
  • A húspogácsákat folpakkal letakarva további két órára pihentetjük. Felforrósított serpenyőben a húspogácsákat a vágott felületeiken átsütjük, majd tepsibe tesszük. Meglocsoljuk a fennmaradt sült olajjal, és a két dl sört aláöntjük. Alufóliával a tepsit letakarjuk. 180 C fokra előmelegített sütőben 50-60 percig pároljuk. Fóliát levéve 200-220 C fokra emelt hőmérsékleten lepirítjuk (10 perc egyik oldal, még 10 perc másik oldal), a bacon piros, ropogós legyen. Tepsis burgonya, steak-burgonya, rizs, krumplipüré igény szerint ideális hozzá. Tálaláskor a sült zsírral meglocsolhatjuk a húst is és a köretet is. Csak finomabb lesz tőle az íz!
  •  
  • Gombaszósz
  • Fél kg csiperke vagy erdei gombát kevés vajon vagy olíva olajon lepirítjuk, sóval, borssal, kevés petrezselyemmel meghintjük. 15-20 perc párolás után felöntjük másfél-két dl főző tejszínnel. Beforraljuk.
  • Bármilyen sült hús mellé tálalhatjuk.

 

 

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Kocsonya

 

 

 

kocsonya_j.jpg

 

 

 

  • Kocsonya
  • Manzéger Gábor „műhelyéből”
  • Hozzávalók:
  • 3 első köröm,
  • 2 fül,
  • 2-3 farok,
  • 40 dkg sertés-comb,
  • 1 első füstölt csülök
  • 40 dkg bőrke,
  • 2 fej fokhagyma, tisztítva, egészben,
  • 1 nagy fej vöröshagyma, egészben,
  • 4-5 db nagy sárgarépa tisztítva, egészben,
  • 4-5 db nagy zöldség, tisztítva, egészben,
  • 30 szem egész bors, kb.
  • Kevés vegeta, kevés só
  • 1 teáskanál piros paprika,
  • A füstölt csülköt előfőzzük: forrástól számított 40-45 percig zubogva főjön (hogy ne legyen túl füstös íze a kocsonyának).
  • Az előfőzött csülökkel együtt hozzávalókat nagy edénybe helyezzük, annyi vizet öntünk rá, mint a húslevesre szoktunk. Amikor elkezd forrni, lekanalazzuk róla a habot.
  • Ezt követően tesszük bele a zöldségeket és a fűszereket. Takaréklángon összesen 4-4,5 órát főzzük.
  • A forrástól számítva kb. 2 óra múlva a zöldségeket, 3 óra főzés után a fület és a bőrt is kivesszük, és tovább főzzük.
  • A főzési idő elteltével kóstolás, sózás (kicsivel erősebb sózást igényel, mint a húsleves).
  • A csülköt kicsontozzuk, a körömből csak a nagyobb csontokat emeljük ki.
  • A húsokat (vegyesen) tálkákba adagoljuk, majd rászűrjük a levet.  Hideg helyre tesszük.

 

 

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

 

 

Töltött csirkecomb

 

 

 

t.csirkecomb_v.j..jpg

 

 

 

Májjal töltött csirkecomb

 

 

 

Hozzávalók: 8 db egész csirkecomb, 3 db zsemle, tej, 50-60 dkg csirkemáj, 1 csokor petrezselyem, 5-6 gerezd fokhagyma, kacsazsír, só, bors, majoranna, kakukkfű

 

Csirkecombokat megmossuk, megtisztítjuk, a bőrt fellazítjuk a húsról. Csirkemájat ledaráljuk, kis lyukú darálón. Fokhagymát áttörjük a fokhagymanyomón, majd hozzáadjuk a májhoz. Petrezselymet apróra vágjuk, majd ezt is a májhoz adjuk. Zsemléket tejben megáztatjuk, majd kinyomkodjuk, majd a májhoz adjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a kakukkfüvet, majoránnát, majd alaposan összekeverjük. Csirkecombok bőrét tűvel, cérnával hozzávarrjuk a húshoz, csak egy kis nyílást hagyunk, ahol betölthetjük a májas tölteléket, majd a nyílást is összeöltjük. A betöltött combokat kacsazsíros tepsibe tesszük, megszórjuk sültcsirke fűszersóval, kevés majoránnával. Alufóliával betakarjuk, másfél órát sütjük, 180 fokon. Ezután levesszük a fóliát, majd pirosra sütjük a combokat.

 

Családunk egyik kedvence!                   

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

 

 

 Halászlé filézett, Manzéger Gábortól

 

 

 

filezett_halaszle.jpg

 

 

 

  • Filézett halászlé
  • Ahogy Manzéger Gábor készíti
  • Hozzávalók: 4 fő részére
  • Egy 2 kilogrammos ponty
  • 2 db tenyérnyi keszeg (tisztítva, darabolva)
  • 2 db tenyérnyi kárász (tisztítva, darabolva)
  • 2 nagy fej vöröshagyma (kockára vágva)
  • 1-1 paprika, paradicsom (felkockázva)
  • 4 evőkanál piros tört paprika, só
  • 2 halászlé kocka
  • Ajánlott még:
  • 2 szelet harcsa (ez el is hagyható), de, ha beletesszük, javítja az ízhatást.
  • A pontyot felbontjuk, tisztítjuk, szeleteljük és a harcsával együtt kifilézzük. A filézett szeleteket besózzuk.
  • A ponty fejét, farkát, uszonyokat, gerincet, a kárászokat, és keszegeket, felöntjük (körülbelül 3-4 liter) vízzel.
  • Majd egy bő órán át zubogva főzzük.
  • Ezután nagylyukú szűrőn leszűrjük, a csontokat kidobjuk, és újra feltesszük főzni, hozzáadva a vöröshagymát, paprikát, paradicsomot.
  • Fél órát erősen forraljuk. Levesszük a tűzről és bot-mixerrel pépesítjük.
  • Ismét átszűrjük a nagylyukú szűrőn.
  • Visszatesszük a tűzre, beledobjuk a halászlékockákat, pirospaprikát, és jól összeforraljuk.
  • Hozzátesszük a halszeleteket, 10 perc csendes forralás után kerülnek bele a belsőségek (haltej, halikra), (most még adhatunk hozzá sót, ha úgy gondoljuk), és még 10 perc csendes forralással fejeződik be a többórás művelet.
  • Kedves szakácsunk örömmel főzte, mi pedig boldogan fogyasztottuk a csodás étket.

 

             

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::      

 

Rántott hal (filézett) Manzéger Gábortól

 

 

 

r.hal_1..jpg

 

 

 

Filézett rántott hal Gábor Manzéger konyhájából

A filézett, besózott halszeleteket panírozzuk, és forró olajban kisütjük. Citrom szeletekkel és majonézzel tálaljuk. Akinek még a halászlé után több is fér a pocakjába, az főzhet mellé petrezselymes burgonyát.                   

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. ZaZa Kutyaruha

► Kutyahidegben, kutyaruhában, tiszta marad, legalább a kabát alatt. Kutyaruhák egyedi méretre

zaza-kutyaruha.hupont.hu

2. Zsu-Masszázs!

► Masszázs, a szépség és egészség előszobálya!

zsu-masszazs.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

coinmoin.hupont.hu

2. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

3. Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről)

► ingatlan, ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlanpiaci elemzés, CSOK-os eladó budapesti ingatlanok, CSOK-os eladó Budapest környéki ingatlanok

ingatlanpiaci-elemzo.hupont.hu

4. Schwarenberg kennel, szálkás-, hosszú- és rövidszörű tacskók

► Kaninchen, törpe, standard tacskók minőségi tenyészete.

schwarenberg.hupont.hu

5. ZEMPLÉNI TÁJAK CSODÁLATOS KÉPEI, IDÉZETEK,VERSEK,KÉPEK

► ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! "Bízd magad barátokra. De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek". Stephanie Dowrick

elvonultan.hupont.hu

6. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS HÁZTÓL-HÁZIG NÉMETORSZÁGBA-AUSZTRIÁBA-SVÁJC ISZKIRI-TRAVEL

► HÉTFŐ-SZERDA-SZOMBAT NÉMETORSZÁG-AUSZTRIA-SVÁJC FELÉ!KEDD-CSÜTÖRTÖK-VASÁRNAP MAGYARORSZÁG FELÉ!Utazási igényeiket sms-ben vagy a 06-70-429-6227 telefonszámon tehetik meg.

velemutazz.hupont.hu

7. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett gluténmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

8. Szépkártya elfogadó helyek

► Szépkártya elfogadó helyek gyűjtőoldala

szepkartya-elfogado.hupont.hu

9. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

10. PRO-SPORT

► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

pro-sport.hupont.hu

11. Homérosz,Toldi,Csontváry a NAPÚTon, Minósz/Mithrász, 3500 éves szupernaptár

► “Krónikákat, történelmet lehet hamisítani, de a Nap járását az égen nem!” Iliász a napúton? Odüsszeia, mint vízöntő-paradoxon tanulmány? Kitatált-e a Képes Kor-nika? Bronzkori szupernaptár?Nap-Hold-Vénusz:Toldi trio, MINÓSZ Kréta és MITHRÁSZ kultusz.

naput.hupont.hu

12. ÉRD SÓDER-BETON DEPO

► CÉGTULAJDONOS: SOÓS GYULA

soderdepo.hupont.hu

13. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

mindigvantovabb.hupont.hu

14. KISBIG KIFŐZDE

► A magyar konyha és a világ ízei hagyományos kézműves technológiával valódi alapanyagokból!

kisbig.hupont.hu

15. Elektromos kerékpárok legolcsóbban, garanciával. +36/70-329-4217

► E-bicikli, elektromos robogó, elektromos kerékpár, akkumulátor, garancia és folyamatos alkatrész utánpótlás.

elektromosbicikli.hupont.hu

16. Konyhabirodalom

► Egyszerűen, gyorsan, jót!

konyhabirodalom.hupont.hu

17. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

18. NAGY GÁZSZERVIZ KFT. Kazánjavítás, gázszerviz, gázszerelés 06204260249

► Gázkazán, gázkészülék javítás, karbantartás, csere. Székesfehérváron, Fejér megye teljes területén, illetve Érden és Dunaújvárosban is! www.facebook.com/kazandoki

kazandoki.hupont.hu

19. MaTi-CaR Alkatrész- Koreai és Japán autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Koreai és Japán alkatrészek elérhető áron Miskolcon! CHEVROLET/DAEWOO/HONDA/HYUNDAI/ISUZU/INFINTI/KIA/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/TOYOTA

japanautoalkatresz.hupont.hu

20. PIEZZO GÁZBOLT GÁZKÉSZÜLÉK ÉS ALKATRÉSZ SZAKÜZLET ÉS SZERVIZ

► Gázkészülék bolt Debrecen belvárosában. Gázkészülék alkatrészek, szobatermosztátok, szénmonoxid riasztók, gázkazánok, gázkonvektorok, tűzhelyek, fali fűtők, vízmelegítők forgalmazása, szervizelése, gázipari műszaki-biztonsági felülvizsgálat végzése

gaz-piezzo.hupont.hu

21. Nagymamám konyhájából

► receptek a kredenc mélyéről

nagymamamkonyhajabol.hupont.hu

22. ÁHI-JÓGA MEDITÁCIÓ

► A BOLDOGSÁG SZIGETE HAMAROSAN BUDAPESTEN IS!

ahijogaloncsival.hupont.hu

23. Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

► Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

lapfoldiketto.hupont.hu

24. PRODUCATOR DE GARDURI KOTAJ

► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

gard.hupont.hu

25. GTA San Andreas

► Minden, amit tudni kell a GTA-ról! Kódok, módok, végigjátszás és egyebek! :)

gta-sandreas.hupont.hu

26. ZaZa Kutyaruha

► Kutyahidegben, kutyaruhában, tiszta marad, legalább a kabát alatt. Kutyaruhák egyedi méretre

zaza-kutyaruha.hupont.hu

27. Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

► Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

jellem-ismeret.hupont.hu

28. Finom ízek varázsa

► Sütemények és ételreceptek saját gyűjteménye

ki-suti.hupont.hu

29. Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából

► Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése, saját versek

nevnapikoszontok.hupont.hu

30. Nem minden Fekete-Fehér

► Figyelmeztetés!!! Fiúk kizárva! Nem minden fekete-fehér, még ha ez az oldal az is! XD

olvaso-oldal.hupont.hu

31. Veszélyes fakivágás Budapesten

► Veszélyes fakivágás Budapesten biztonságosan, garanciával +36 70 272 0149, minőségi szerszámok, elérhető ár, irányított fadöntés alpintechnikás favágás, email: krisztiankaroly77@gmail.com

fakivagasbudapest.hupont.hu

32. Költöztetés Pest Megyében

► Költöztető cégünk rugalmasan biztosít költöztetést Pest megye településein. Hétvégén és ünnepnap is állunk a lakosság, cégek, és a közületek rendelkezésére. Ügyfeleinknek könnyen megfizethető költöztetés árakat biztosítunk.

koltoztetespestmegyeben.hupont.hu

33. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

biovetomag.hupont.hu

34. Védett Föld

► Föld és Természetvédelem: (Védett és kipusztult állatfajok - Védett növényeink) A Tasmán Tigris - (másnéven) - Az Erszényes Farkas. (Veszélyeztetettségi státusz: besorolás)

vedettfold.hupont.hu

35. Jogi tanácsadás, Családjog, Ingatlanjog, Bontóper, Cégjog, budapesti ÜGYVÉD

► Bontóper, ingatlan adásvételi jogi tanácsadás, családjog, ingatlanjog, öröklésjog, cégjog, kártérítési jog Dr Mohos Gábor ügyvéd Budapest XIII. 06-20 354 8963

jogimegoldasok.hupont.hu

36. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

37. UPC DIRECT ÁTVÁLLALT, VAGY INGYENES BEÜZEMELÉSSEL. HD KÉSZÜLÉKEK.

► UPC DIRECT MŰHOLDAS TV CSOMAGOK ELŐFIZETÉSE, VEVŐKÉSZÜLÉKEK, ANTENNARENDSZEREK TELEPÍTÉSE. HELYSZINI SZERZŐDÉSKÖTÉS ÉS SZERELÉS HÁROM NAPON BELÜL. NAGYFELBONTÁSÚ HD KÉSZÜLÉKEK.

upcdirectupc.hupont.hu

38. Dr. Estók Bertalanné Olivia honlapja

► Élményeim...

esolivia.hupont.hu

39. Tanulj velem könnyen németül!

► Oldalamat azoknak ajánlom akik el szeretnék sajátítani a német nyelv alapjait. könnyen, egyszerűen,gyorsan.

konnyennemetul.hupont.hu

40. Új szellem-kezdet

► A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

pyrrhus.hupont.hu

41. "TEA U.T." Hobby Teás weblap

► Világok teái, teák világa. Zöld tea, fehér tea, sárga tea, wulong / oolong tea, vörös tea, heicha "élő" fekete tea, puerh tea. Itt mindent megtalál, ami Tea.

teaut.hupont.hu

42. DÉNER KÉSZHÁZAK és KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAK

► ENERGIATAKARÉKOS ELEGÁNS MINŐSÉGI NAGYPANELES KÉSZHÁZAK, KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAK

keszhaz-vivex.hupont.hu

43. A földrajz

► .

foldrajzkrisz.hupont.hu

44. MaTi-CaR Alkatrészek - AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON...

► Új, utángyártott alkatrészek kedvező áron Miskolcon. AUDI, BMW, CITROEN, CHEVROET, DAEWOO, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, KIA, MAZDA, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, VW alkatrészek! Szinte minden autóhoz alkatrészek elérhető áron..

maticar-alkatreszek.hupont.hu

45. MAGYAR Locsolótömlő, ipari tömlő, öntözés, kert, otthon

► locsolótömlő, kerti tömlő, szivattyútömlő, szívótömlő, tömlővég, tömlőösszekötő, tömlőcsatlakozó, szivattyú, gyorscsatlakozó, 1"-os gyorscsatlakozós rendszer, bilincs, szórófej, takaróponyva, szerelvény, Weekend Master, Master Extra, Master Plus, ATS

locsolotomlo.hupont.hu

46. Kondor Béla Általános Iskola

► _____________.-1181 Budapest, Kondor Béla sétány 7-._____________ Alapítvány számlaszáma: 11718000-20456166 Adószám:18507739-1-43 Telefon: 06-1-291-0807

kondor.hupont.hu

47. NICS probiotikus táplálék-kiegészítők. Élőflórás termékek.

► Sokszor a legapróbb dolgok hozzák a legnagyobb változást!

probiotikus.hupont.hu

48. KÓTAJSKÉ CENTRUM VÝROBY DRÔTENÉHO PLETIVA, A BETONOVÝCH

► DRÔTENÝ PLOT JE NAJLACNEJŠÍ PLOT NA SVETE. HOCIČO BUDETE K TOMU POTREBOVAŤ, U NÁS NÁJDETE ÚPLNE VŠETKO. A ČO JE NAJDÔLEŽITEJŠIE: ZA VÝROBNÚ CENU!

novyplot.hupont.hu

49. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás 13 lépését. www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

50. CSILLOGÓ képek, feliratok és sok más dolog! Honlapkészítéshez kiegészítők.

► Üdvözöllek az oldalamon! Fotóim, Képeslapjaim Emlékversek, csillogó képek, feliratok, sorelválasztók, és még sok minden...A listát még bővítem, érdemes benézni hozzám!

vajdamariann.hupont.hu

51. RE - FLEXI - OK

► "Ágyúval verébre?!"

reflexiok.hupont.hu

52. Képek, viccek és leírások az állatokról!

► Itt megnézheted az állatokról készült képeket és rövid leírásokat, állatos vicceket!

animalfun.hupont.hu

53. Ybl Étterem

► Menü, A'la Carte étkezés, rendezvények, esküvők lebonyolítása!

ybletterem.hupont.hu

54. Személyre szabott utazás!

► Utazási tanácsadóként kényelmesebbé és egyszerűbbé teszem a nyaralásod szervezését! Tervezz velem, utazz a nagyilágban és vedd igénybe ingyenes szolgáltatásom! bernadettgyongyosi@gmail.com Tel:20/989-3823

utazasitanacsado.hupont.hu

55. Clara vagyok! Üdvözöllek Szeretettel!

► Csillogó,weboldal díszítő, glitteres képek,és még sokféle! Gyere kukk be! :) Ha meg tetszik valami nyugodtan viheted,vagy csak nézelődj.

klarika.hupont.hu

56. Dazer ultrahangos kutyariasztó

► Vannak kutyák akik csak akkor vesznek komolyan, ha kapnak egy kis zavaró ultrahangot!

ultrahangoskutyariaszto.hupont.hu

57. ~Csajsziknak~

► Sziasztok! Ez az oldi igazi csajszis oldal! Itt mindent megtudhatsz! Sztárok, szépségtippek vagy csak egy kis szórakozás! Jó nézegetést! A szerki :3 Néhány részt magazinokból lestem el, mert nem volt ötletem :P meg hogy tippeket nézz

csajszik-oldala-love-it.hupont.hu

58. Sicambria-Alba Regale-Fehérvár, Buda Vetus-Ősbuda-Óbuda

► Királyi fehér fővárosunk Sicambria, Alba Regalis, Fehérvár, Buda Vetus, Ősbuda azaz Óbuda, Szűz Mária sziget, Veteri Pest-Antiqua Pest ősi városaink és múltunk eltitkolt történelmünk kutatásával és feltárásával foglalkozó oldal

albaregalis.hupont.hu

59. Burkolás-gipszkartonozás

► Építőipari kivitelező hideg-meleg burkolást, gipszkartonozást, festést vállal Budapesten és környezetében. A helyszíni felmérés után korrekt árajánlat! Norius Holding Kft.

burkolas-festes-gipszk.hupont.hu

60. PAVILON PIACI SÁTOR RENDEZVÉNY ÁRUS RAKTÁR SÁTOR VIP AUTÓBÉRLÉS

► ÁRUS PIACI SÁTOR, PAVILON, RENDEZVÉNY SÁTOR! VATTACUKOR ÉS POPCORN GÉPEK! VIP AUTÓBÉRLÉS!

pavilon.hupont.hu

61. Fabrikett Pest megye +36 70 410 7499

► Olcsó fabrikett és tüzifa eladó házhozszállítással Pest megye és Bp +36 70 410 7499. Akciós fabrikett forgalmazás kis és nagy tételben.

fabrikettpestmegye.hupont.hu

62. ANTENNABOLT-WEBÁRUHÁZ A BP 1174.BOCSKAI U 29.

► TEL:0612570573,+36309847295 MINDIGTV,FÖLDI ANTENNA, MŰHOLDVEVŐ,KAMION ANTENNABOLT.

sat.hupont.hu

63. NAPCSILLAG

► ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

napcsillag.hupont.hu

64. Minden ami számvitel... A-tól Z-ig

► Számvitel vizsgára készülsz, vagy szeretnéd ismereteidet bővíteni, netán most ismerekedsz a tantárggyal vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy? Ha a válasz igen, akkor itt a helyed! Gyere, és számvitelezz Te is!

szamvitelezz.hupont.hu

65. Örömhír

► „Jézusom, bocsásd meg nekem mindazt a fájdalmat, amit Testednek, Igédnek és Istenségednek okoztam.” Uram Irgalmazz, Krisztus Kegyelmezz! Szentlélek Védelmezz!

oromhir.hupont.hu

66. Érd info

► Minden információt ÉRDről az ÉRDi polgároknak és az ÉRDeklődőknek.

erd.hupont.hu

67. Társasházkezelő - Közös képviselő -Társasház Üzemeltetés -Ingatlankezelés

► Mert mi a társasházak jövőjét képviseljük. Mi család tagjaként dolgozunk, és „családtagnak" is érezzük magunkat a társasházakban. Mi alakítjuk a társasházak jövőjét. Kapcsolat tel.: + 36 30 555 4367

tarsashazkezelo.hupont.hu

68. ÉTKES BÜFÉ

► Minden nap friss, válogatott alapanyagokból, rendeléskor készítjük ételeinket, melyek között megtalálhatóak a magyar ízvilágot képviselő ételek, úgy mint a házi ízesítésű hurka és kolbász, valamint a reformkonyha jövevényei, úgy mint a gyros.

etkesbufe.hupont.hu

69. Lelkünk, tudatunk és testünk egyensúlya

► Visszaadni az erőt a domináns agyfélteke elülső és hátulsó agyterületének összehangolására, hogy tudatos választásra legyünk képesek. Választásra, ami megváltoztatja a múltat, hogy olyanná formálhassuk a jövőt, amilyenné alakítani valóban szeretnénk

lelkiegyensulyunk.hupont.hu

70. Huszár Lajos Éremtár, Gyöngyös

► Magyarország 1000 éves története érmeken és emlékérmeken - egy különleges kiállítás Gyöngyös belvárosában

eremtar.hupont.hu

71. Matematika minden mennyiségben

► Az oldalon különböző matematika feladatok találhatóak, különböző kategóriában. Elsősorban az általános iskolás gyerekeknek szólnak az alábbi feladatok, de a matematikát tanító tanároknak is sok segítséget nyújthatnak.

matematika.hupont.hu

72. Fanny Pizzéria

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

fannypizza.hupont.hu

73. Automatika

► Automatika feladatok 2018

pneumatika.hupont.hu

74. HATODIK NAPON

► ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

hatodiknapon.hupont.hu

75. TOYOTA ALKATRÉSZ MISKOLCON! TOYOTA ALKATRÉSZEK AKCIÓS ÁRON!

► Gyári-, utángyártott autóalkatrészek TOYOTA 4-RUNNER, AYGO, AVENSIS, AURIS, CAMRY, CARINA, CELICA, COROLLA, DYNA, HIACE, HILUX, IQ, LAND CRUISER, PICKUP, PREVIA, PRIUS, PREMIO, RAV4, STARLET, URBAN CRUISER, VERSO, YARIS típusokhoz akciós áron!

toyota-alkatreszek.hupont.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 152
Tegnapi: 121
Heti: 567
Havi: 2 361
Össz.: 487 450

Látogatottság növelés
Oldal: Ételek Manzi Gabi "műhelyéből" I.
ZSUZSAMAMA ELSŐ FŐZŐOLDALA - © 2008 - 2018 - zsuzsannamama.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: belga krémes receptje - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »